Vergaderruimte 'De Pauw'

Desselgem • Desselgem-Dries 94

€40/80

Halve/hele dag


Omschrijving

Vergaderruimte


Vanuit De Klaarte kom je via de trap op De Verdieping, waar je verschillende plekken vindt om te werken, te studeren, te praten of je kunst te beoefenen. Ook hier zijn de oude onderdelen, waar het kon, bewaard gebleven. Let vooral op de elektriciteit!

Alles is vernieuwd, maar je voelt dat dit huis heeft geleefd. De schoonheid van vergankelijkheid zorgt hier voor extra inspiratie. Iedere kamer heeft zijn eigen stijl.

De Pauw is een middelgrote ruimte. Ideaal voor een vergadering, presentatie, …

Faciliteiten


Locatie: Desselgem-Dries 94, 8792 Waregem


Good to know


Amba amba zorgt voor een werkplek die toch een beetje als thuis aanvoelt. Je kan terecht in De Klaarte, ons stoer en industrieel ‘dorpsplein’ met veel ramen, nog meer planten, oldskool meubelen en warme kleuren. Deze ruimte voor coworking en ontmoeting is een inspirerende plek met zicht op de grote tuin. Je kan hier komen werken, studeren, zitten,… Alleen of samen, iedere dag, of gewoon af en toe, zoals het jou uitkomt.


We bieden eenvoudige oplossingen in een formule die helemaal bij je past. Deze genereuze en creatieve plek maakt heel veel mogelijk. Individueel, of met enkele andere creatievelingen. Voor een bouwplan, tekenmap of een laptop… Binnen of buiten, er is keuze genoeg.


Er is rap een stoel of tafel bij gezet.

Extra drankjes zijn tegen betaling.

Je kan een privé yogasessie of meditatiemoment aanvragen.

Je mag de wobbel gebruiken, of de hangmatyogadoek

Op dit moment is er op vrijdag soep te verkrijgen. Vraag gerust aan op een andere dag.

Op de heuvels mag je niet klimme n 🙂

Geniet van de schommel

Alle kasten met een amba-ambasticker op mag je vrij opendoen

We dragen samen zorg.

Er is een honestybar.

Om naar amba-amba te komen en te parkeren geef je in de gps Libelstraat nr 9 in de gps. Tussen huisnummer 7 en 9 is een parkeerstraatje, daar rij je in. en kom je op de parking. Er is ook een fietscontainer waar je je fiets kan in plaatsen en als je komt aangevlogen, maar daar ook je heksenbezem achtergelaten worden.

Je mag de poort opendoen en het weggetje volgen tot in De Klaarte. Bij regenweer

Wat onze klanten vinden van de Flex Desk


"The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English."

-Jane Doe (bedrijf)

Reserveer nu.

nl_NL