Flex Desk (halve dag)

id punt • Groenbek 10, 8790 Waregem

€15

Halve dag


flexdesk idpunt

Omschrijving

Flex Desk


Ideaal voor freelancers en telewerkers die zich willen omringen door inspirerende mensen. “Ons id huis is een gezellige locatie met een strakke, moderne inrichting. Het huiselijk karakter wordt gecreëerd door warme houtaccenten”.

Faciliteiten


Locatie: Groenbek 10, 8790 Waregem (GPS: Hoogmolenstraat)


idpunt waregem

Good to know


Gerd is zaakvoerder bij id punt en hij of één van zijn medewerkers: Jolien en Kevin, zullen u met open armen ontvangen in hun id huis. Bovendien kunnen ze je nog extra diensten verlenen:“id-punt is een inspirerende thuis waar jongeren en volwassenen die op een kruispunt staan in hun studie, loopbaan of vrije tijd samen met gepassioneerde talentontwikkelaars,zichzelf en hun talenten ontdekken, toekomstmogelijkheden ervaren, een richting bepalen en stappenplan uitstippelen, en op pad gaan om hun persoonlijke groei te realiseren.Wij doen aan studiebegeleiding voor studenten, loopbaanbegeleiding voor werknemers, outplacement voor mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging , … en coachen ondernemers in het realiseren van hun dromen of ambities.”

Wat onze klanten vinden van de Flex Desk


"The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English."

-Jane Doe (bedrijf)

Meer foto's


Reserveer nu.

nl_NL