Boskabanne (gelijkvloers)

Prullenbos • Groenstraat 8, 9230 Wetteren

Capaciteit: 36 personen

€575

Hele dag


Omschrijving

Polyvalente Ruimte


Ideale locatie in het groen voor bedrijven! Op zoek naar een unieke teambuildingslocatie, vergadering of workshop in het groen? Wil je een personeelsfeest in een bosrijke omgeving organiseren? Dan ben je bij het Prullenbos aan het juiste adres! 


Op het gelijkvloers situeert zich de ingerichte keuken, een gezellige eetruimte met zithoek rond het houtvuur, een muziekinstallatie, een zevende slaapkamer toegankelijk voor rolstoelgebruikers, een badkamer toegankelijk voor rolstoelgebruikers, enkele toiletten en een extra douche.

De geïnstalleerde keuken omvat alle toestellen, borden, bestekken, glazen, potten en pannen voor 40 personen. Vanuit de eetruimte is er rechtstreeks toegang tot het terras. De keuken heeft een oppervlakte van 13m², de eet- en leefruimte heeft een oppervlakte van 73m².

Faciliteiten


Locatie: Groenstraat 8, 9230 Wetteren


Good to know


  • Beamer is zelf te voorzien.
  • Er kan overnacht worden.
  • catering kan voorzien worden.
  • Als u zowel het gelijkvloers als de ondergrondse presentatieruimte wilt huren, stuur een mailtje naar [email protected]!

Wat onze klanten vinden van de Flex Desk


"The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English."

-Jane Doe (bedrijf)

Meer foto's


Reserveer nu.

nl_NL