Flex Desk

Wu Wei • Kongoweg 23

€15

Half day


Description

Flex Desk


Shared space: kalme, gemoedelijke restaurantomgeving met houten vloer- en meubilair, veel licht en zicht op groen, met gezellige achtergrondmuziek of bij mooi weer aan een tafeltje in de kruidentuin.

Facilities


Location: Kongoweg 23, 8500 Kortrijk


Good to know


Wu Wei is een Wellness Center, Wellness Hotel, Meeting-, Events- & Teambuilding Center. Maar ook een locatie voor feestjes met familie of vrienden. Allemaal onder één dak, maar kleinschalig en gezellig.


Wu Wei is een plek om weer in balans te komen, een oase om te ontspannen en te genieten, maar ook om nieuwe dingen te ontdekken en – waarom niet – te werken. Als je nu alleen bent, als koppel, in familieverband, met vrienden of met collega’s.


Wu Wei betekent de kunst van het niet doen, leven op het ritme van de dingen. In alle omstandigheden in evenwicht dus. Door de authenticiteit van de oude drukkerij, de introverte en heldere architectuur, de rust, de ongedwongen en gastvrije sfeer en het aangename van de verschillende activiteiten proberen we ervoor te zorgen dat iedereen ‘Wu Wei’ wordt.


What our customers think of the Flex Desk


"The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English."

-Jane Doe (company)

Book now.

en_GB