Your office

outside the office

ProXpace is het online platform dat de werkruimtes bij u in de buurt in kaart brengt. Hiermee willen we ondersteuning bieden in de zoektocht naar de ideale werkplek dichtbij. 

Verder heeft ProXpace ook tot doel om een community aan like minded profielen op te bouwen, die voor u een ondersteunende omgeving creëert en een schouderklopje geeft wanneer dat nodig is.

Hoe is ProXpace ontstaan?

Niet alleen bij onszelf, maar ook in onze dichte leefomgeving zien we dat de combinatie tussen school, werk, hobby's, etc. een uitdaging is. Het combineren van al die activiteiten werd door de komst van COVID-19 en telewerken vaak nog moeilijker. In die uitdaging zagen wij, Emiel, Olivier en Dylan een mogelijkheid tot verbetering!

Wie zijn we?

Wij zijn drie studenten met een visie en ambitie tot het creëren van een werkomgeving voor iedereen, dichtbij.

emiel decroix

Emiel is een gedreven persoon met een oog voor zaken. Hij is heel toegankelijk en to the point. Vanuit zijn interesse in uitdagingen studeert hij Sociale en Militaire Wetenschappen. Hij heeft als doel om een positieve impact te maken op de levensomstandigheden in de maatschappij. Emiel ontfermt zich over de strategische keuzes die moeten worden gemaakt binnen ProXpace.

olivier defoor

Olivier is erg vooruitstrevend en kritisch van geest, een status quo is daarom ook iets dat niet te vinden is in zijn woordenboek. Hij heeft een goed oog voor marketing en markttrends. Zijn kritische geest wordt verder geprikkeld in zijn studies Handelsingenieur. Binnen onze organisatie zorgt hij ervoor dat de klantenrelaties on point blijven en is hij verantwoordelijk om ProXpace uit te breiden. 

dylan defoor

Dylan is een vooruitstrevend en efficiënt persoon. Als student Handelsingenieur in de beleidsinformatica is hij blijvend gemotiveerd om inefficiënties op te lossen. Dylan gaat doelgericht en structureel te werk en zal om die reden ook de taak van data analyst en financieel verantwoordelijke op zich nemen binnen ProXpace.

Ontdek onze partners

nl_NL